Wanneer de secretaresse naar dit overstromingsgebied ging, waarom het maken van een snelheid van 7 uur?

Wanneer de secretaresse naar dit overstromingsgebied ging, waarom het maken van een snelheid van 7 uur?

Dit model "Waterbesparende prioriteit, ruimtebesparend, systeembeheer en twee handen forceren" de essentie van het watervoorraadbeleid. In 2014 heeft Xi Jinping dit beleid duidelijk gemaakt. Met betrekking tot overstromingspreventie en rampenpreventie en mitigatie heeft XI Jinping een reeks belangrijke discussie- en implementatievereisten. "Flood Control en Ramp Relief Relaties, de veiligheid van het leven van mensen en eigendom, betrekkingen met voedselzekerheid, economische veiligheid, sociale zekerheid, nationale veiligheid." Bij de conferentie van het politieke Bureau van het CPC Central Comité gehouden op 17 juli, XI Jinping benadrukte het belang van overstromingsregeling en rampenverlichting.

"Alle relevante regio’s, afdelingen en eenheden moeten altijd de veiligheid van het leven en het eigendom van mensen in de eerste", vol met "mensen-gecentreerd" heersende concept. De bijeenkomst benadrukte ook de "behoefte aan nauwkeurig bewaken tegen" "Wees voorzichtig om de reconstructie en reconstructie te hervatten", "om de vaardigheidsvermogen van de disaster volledig te verbeteren" en andere belangrijke implementaties en vereisten.

Het steeds gezonde overstromingscontrolesysteem wordt gecondenseerd in krachtige overstromingsregeling. Boven de dorpelingen omringd door de overstroming, kletsen de dorpsbewoners en ze zijn zelfvoldaan. Hun opluchting komt voort uit de kracht van de nationale overstromingscontrole en hulpcapaciteit van het vertrouwen van de partijleden, gewapende politieagenten, medisch personeel, vrijwilligers en vrijwilligers.

Rampenpreventie en rampenhulp Wetenschap Moderne ramp kan niet weerstaan, maar het wordt ook constant versterkt de cohesie van de natie en creativiteit. "De weerstand tegen natuurrampen is het eeuwige onderwerp van de menselijke overleving." Xi Jinping maakte oordelen en wees erop dat het beleid om "te combineren tegen de belangrijkste, anti-rescue", die zijn diepe bezorgdheid weerspiegelt. Voor partijkleden en kaders benadrukt Xi Jinping dat "partijorganisaties op alle niveaus volledig spelen aan een sterk leiderschap moeten spelen, en kaders op alle niveaus moeten voldoet aan de leidende rol van het model. De communistische partijleden moeten het voorbeeld geven rol van baanbrekend en ervaring in de strijd van natuurrampen. "De taken van partijleden en kaders opruimen bij het reageren op verschillende soorten noodsituaties.

"Verhoog de opleiding van rampenbeheersing, waarbij een langetermijnmechanisme voor rampenpreventie en mitigatie en rampontlasting en onderwijs wordt vastgesteld, die sociale sterkte opdracht geven, enz.

In december 2016 heeft het Centraal Comité van de Communistische Partij van China de "Adviezen over het bevorderen van de hervorming van de hervorming van de hervormingspreventie en het Mitigation Relief-systeem in april 2018 uitgebracht; in april 2018 werd opgericht; in 2019, het nieuwe tijdperk Chinees karakteristiek Emergency Management Organization System werd aanvankelijk gevormd … … In de middag van 18 augustus zag ik de netheid van de Zhuangtai-straat. De dorpelingen leefden in orde, zei Xi Jinping, Yugong Yishan, Daxie die het water, de Chinezen, de Chinezen, de Chinezen, de Chinezen, de Chinees, de Chinezen, de Chinezen, de Chinezen, de Chinezen, de Chinees, de Chinees, het Chinese Natie heeft al duizenden jaren een natuurramp gebouwd en we moeten waardevolle ervaring opgebouwd. Blijf vechten. Dit gevecht, respecteer de natuur, ontmoet natuurlijke wet, en kan met de natuur opschieten.

Bouw een socialistisch modern land op een hele ronde manier, we moeten het vermogen om rampen te weerstaan ??en modernisering in de weerstand tegen natuurrampen te beperken.

Als u uw land betreft, moet u eerst defini?ren.

De constructie van rampenpreventie en rampontlastingssysteem heeft de modernisering van de anti-natuurlijke ramp van mijn land verbeterd en is ook een micro-schaduw geworden van het constante promotiesysteem en de governance van mijn land. (Plan: du Shangze schreef: Zhao Mengyang fotografie: Xinhua News Agency Reporter Yan Peng, Wang Wei) (Editor: Niu Yi, Deng Hui).