Volledige Process Robot Application Demonstratie verscheidenheid van intelligente Robots Service Beijing Winter Olympische Spelen

Volledige Process Robot Application Demonstratie verscheidenheid van intelligente Robots Service Beijing Winter Olympische Spelen

  Tijdens de Winter Orance, de Municipal and Technology Commission van Beijing draait het Comité van Zhongguancun en Technology, het Zhongguancun Management Committee draait om stedelijke operatie, actief lay-out in de kunstmatige intelligente industrie, om een ??intelligent onderzoek naar een volledig proces te maken, in de winter, in de winter Olympisch dorp, de winter Olympische Spelen, vast ziekenhuis wachten op de applicatie en stel 8 servicetype intelligente robots op gecentraliseerde demonstratiedistricten in 4 Winter Olympische Spelen in Haidian, Chaoyang, Shijingshan en Yanqing District, Verzamel intelligente begeleiding, Mobile Sales, Security Inspection, Distribution Services, Clean Cleaning en andere soorten slimme robots meer dan 100 intelligente robots.

  In het beveiligingsveld zijn er zoveel kwantitatieve productiebeveiligingsrobots in de wereld, de grootste kenmerken van de eni-beveiligingsinspectie-robot ontworpen door kruispunt een sterke passage, die rekening kan houden met veel complexe trottoirs. Het kan gemakkelijk worden behandeld 30 ° klimmen en 10 cm. Met uitstekende prestatie-eni-beveiliging inspectie-robots exporteren niet alleen naar tientallen landen, maar worden ook ‘s werelds eerste beveiligingsrobot in de basis van Everest. De Olympische Winterspelen wordt ook ingezet in Peking Winter Olympic Village. Verantwoordelijk voor real-time monitoring van De epidemische preventie in de patrouille, de uitgebreide monitoringinformatie van "Bekijken, luisteren, luisteren, gas, en heet" wordt teruggevoerd naar de Olympische Winterspelen. Op het gebied van reiniging, GAIXIAN GS50 Commercial Cleaning Robots met een verscheidenheid aan functies zoals stof, wassen, en het vernevelen van desinfectie, evenals zelfconstructietekeningen, padplanning en andere vaardigheden, kunt u alle automatische bediening en autonoom weergeven Vermijding. De IB500AI Smart Garbage Collection Robot gedomineerd door Beijing Sanitatiegroep Milieumateriaal Co. Taakontwerp, automatische loading kaart, afval Volledige overloopmonitoring, sterilisatie en andere functies, enz., Tijdens Winter Olympics landde in het winkelcentrum van Fangheng in Chaoyang.

  In termen van interactieve diensten, "Leopard Little Secret" Flagship Model van de Orion Starry, kunt u een welkome receptie, interactief entertainment, gezichtsherkenning, toonaangevende uitleg, Q & A-raadpleging, gegevensanalyse en autonome laadfunctie, winterolympics in de periode in de periode een overleg, de toonaangevende uitleg en de autonome oplaadfunctie, de Olympische Winterspelen, Olympische Winterspelen, Winter Olympische Winter Olympische Winterspelen, Winter Olympics in de periode in de periode , de Engelse versies bieden toonaangevende, receptie en begeleide service voor buitenlandse vrienden in Olympics Winter Olympics, Olympische Winterspelen. Een ander product "Leopard Big White" in de sterke sterke R & D is de robotarm.

Gebaseerd op de miljoenen visuele training, is het een "netto rode" robot met de zachtvormige thee-technologie van de molen, de benauwde, brouwen, de beker, opruimen, enz. Tijdens de Olympische Winterspelen zijn er veel Buitenlandse vrienden om te stoppen met het kijken en proeven in Yanqing Winter Olympics.

  Tijdens de Olympische Spelen in Beijing Winter, wordt meer dan een multi-stijl, meermodel-distributierobot toegepast. De "Run" van Yun Lot Science and Technology is een servicrobot die een lift kan maken. Het heeft intelligente creatie-kaarten, autonome vermijding, automatisch rendement, automatisch bellen, enz. 100 miljoen, die in 25 landen en regio’s over de hele wereld bedekken, tijdens De Olympische Winterspelen, het ondertekeningshotel wordt gebruikt in de Olympische Winterspelen voor de detailhandel.

Een andere multi-afgedekte robot van het bedrijf heeft vier-capsule-ontwerp, de hoed kan worden geconverteerd volgens de grootte van het artikel, het maximum kan bestand zijn tegen 10 kg belasting, kan multi-taak levering van de hele verdieping bereiken, dus in Beijing Dongao Dorp, etc. De vraag wordt gebruikt in materialenoverdracht, en ook in Olympische Olympische Winterspelen en Winter Olympische Spelen voor Item Levering. Het belangrijkste kenmerk van de robot "Lucky Leopard" is om druk te zijn, wanneer de passagier, de functie uitgebreid is, en de laadcapaciteit is zeer aanzienlijk, en de dagelijkse levering van het reguliere restaurant kan worden voldaan, en de Olympische Winterspelen van de Winter zullen zijn Genomen naar Dong’ao Specialist Hospital., het ondertekenen van het hotel en andere plaatsen. "Magic Bag 20" Automatische distributie in Peking Sanshang Online Technology Co, Ltd (Amerikaanse missie) is niet alleen 150 kilogram, maar ook 120 kilometer, en de openbare wegdistributie is 120 kilometer, en tijdens de Olympische Winterspelen in de stad Peking in Beijing City. Gedistribueerde bijna 40.000 bestellingen, automatisch rijdende kilometers is meer dan 100.000 kilometer. (Reporter Lejia).