Shangzhuang District gehouden 2020 City-Rural Community Development Governance Highlights Work

Shangzhuang District gehouden 2020 City-Rural Community Development Governance Highlights Work

Op 15 januari werd het UPSTOOD gehouden in de ontwikkeling van 2020 stedelijke en landelijke gemeenschap en winnen.

Zhao Chenyang, lid van het Permanent Comité van het districtscommissie, organisatorische minister en directeur van het Sociaal Comité.

Voor de vergadering ging Zhao Chenyang naar het 10 gemeenschapsopbouw van Zhaigou Village, Yuyuan-gemeenschap, Chaoyang Street Community, geconcentreerd op de kenmerken van de ontwikkeling van de stedelijke en landelijke gemeenschap.

Zhao Chenyang bevestigde volledig de prestaties van het werk van de ontwikkeling in de 2020.

Hij wees erop dat in het nieuwe jaar het communautaire ontwikkelingsbeheerwerk van de Gemeenschap de "één leiding drie" zou moeten omringen, die volgens het leiderschap van de partijorganisatie de werkidee?n van de autonomie van de Gemeenschap, de rechtsstaat, en het werk en het werk en het werk en het werk en het werk is beseffen Van deugd, begin een goed bureau, speel een goede stap en cre?er vervolgens prestatie.

Hij benadrukte dat het verder optimaliseert van de sociale middelen, partijbouwbronnen en volledig gebruik van organisatorische kracht om autonoom werk te bevorderen. Het is noodzakelijk om de "vier discussie", "de twee openbaarmaking" en andere wetenschappelijke beslissingen "," Magic Weapon "te gebruiken, het democratische besluitvormingssysteem te verbeteren, zoals" kleine Raad "en" People’s Courier Station ", en speelt een goed Dorpsverdrag, de maatschappij de rol van autonome organisaties, verbetering van het vermogen van bewoners om deel te nemen aan de communautaire autonomie en het probleem van hete hardpunten van de massa’s effectief op te lossen. Om de publieke behandeling en het onderwijs in de "legale in de community", "wettelijke invoerende community" en andere platforms, "legaal in de Gemeenschap", enz. Lei Feng Service Base "beschikt over speciale modellen, bevorderen de constructie van de rechtsstaat , leid de bewoners, eer, gehoorzamen van de wet, het gebruik. Het is noodzakelijk om de selectie van "vijf goede familie", "vijf goede familie" uit te voeren en de massa’s te leiden om een ??gezonde en opwaartse stijl te vestigen; bouwen "dubbele honderd projecten" en andere activiteiten, verrijken het spirituele culturele leven van de Massa’s; Speel een nieuw ERA Civilization Practice Centre (station), Lean Lei Feng Volunteer Service Centre (station), open organisatieleven Basis, verbeter de beschaafde kwaliteit van de massa’s.

Zhao Chenyang eiste dat partijorganisaties op alle niveaus het mensen-geori?nteerde denken moeten vaststellen, in overeenstemming met de uniforme eisen van provinciale, gemeenten en districtscommissies, volledig de rectificatie van onvergetelijke constructie voltooien, de "drie soorten projecten" op te lossen, Bouw "" Three Squares ", realiseer je" vier samen ", doe" vijf ", waardoor nieuwe bijdragen aan de prachtige bouw van de bovenverdieping zijn.

(Zhao Dongdong, de afdeling Propaganda van Zhengzhou City, Zhao Dongdong) (Editor: Yu Siyuan, Xu Chi).