WTO-ambtenaren: in de expo voor het bevorderen van internationale handel

WTO-ambtenaren: in de expo voor het bevorderen van internationale handel

Xinhua News Agency, 6 november (Reporter Chen Binjie Chen Junxia) World Trade Organization Deputy Director-General Zhang Tong Chen ontving een goed platform in China in Genève, China International Import Expo heeft een goed platform voor de wereld gebouwd, het bevorderen van internationale handelspositieve effecten . Zhang Xian Chen zei dat de expo een zeer goed internationaal publieksproduct is geworden om een ??actieve rol te bevorderen bij het bevorderen van internationale uitwisseling van handel en handelsbeleid.

China hield een inkomende conferentie, moedigde landen aan om naar China te exporteren, iedereen te verwelkomen om de Chinese markt binnen te gaan, wat het consistente open beleid van China weerspiegelt.

Hij zei dat het in het geval van economische globalisering een enorme rol heeft gespeeld in het geval van handelsprekendheid.

De WTO-woordvoerder Keith Rockwell zei in een interview met Xinhua News Agency, de WTO let op de expo in Shanghai, en hij stuurde een vertegenwoordiger om deel te nemen aan de twee die de expo is ingevoerd.

Dit jaar stuurde de WTO het naar het groepsorganisatiecomité van de Groep naar China’s 20-jarig jubileum en de foto-set en videogegevens van het thema van de 12e ministeri?le Conferentie van de WTO.

Rockwell zei dat China een inschrijvingsbijeenkomst heeft gehouden om bedrijven van over de hele wereld te helpen de Chinese markt te verkennen, producten te tonen aan Chinese klanten en partners, en onderhandelen over samenwerking. "Dit is een zeer goede zaak, (in de expo) is een open initiatief. Rockwell zei ook dat de ingang van de Expo ook China helpt bij te dragen aan nieuwe vrienden, nieuwe idee?n te krijgen, contact op te nemen met nieuwe producten, nieuwe diensten en de wereld begrijpen. "In de spul is dit een zeer goed initiatief." (Editor: AI Wen, Yan Wei) Delen Laat meer mensen zien.