"Global Consumption Merk Collective Plan" Vrijgegeven attractie Merk Collection Pudong

"Global Consumption Merk Collective Plan" Vrijgegeven attractie Merk Collection Pudong

Pudong Merken, Pudong, Pudong, Pudong Global Consumption Merk Agenglomeratieprogramma aan trekken ■ Deze Reporter du Chenwei Pudong Global Consumption Merk Coender-programma en New LareMark Shop Release Event werd gisteravond in de voorkant van de voorkant gehouden, dit is verder Pudong Breng belangrijke maatregelen uit voor de binnenlandse vraag en bevorderen de constructie van internationale consumentencentra.

De verslaggever heeft geleerd dat het "Global Consumer Merk Collective Plan" op dezelfde dag is uitgebracht, is erop gericht om meer internationale binnenlandse bedrijfsentiteiten en consumentenmerken te trekken om Pudong te verzamelen, hoogwaardige producten en servicevoorzieningscapaciteit te verbeteren, de agglomeratiestraling en het leiden te versterken en te realiseren Consumptieomgevingen, verbeteringsverbeteringen.

"Plan" is duidelijk, in de komende drie jaar, Pudong zal een merk van merkmarkering, mode leiderschap en zakelijke rijkdom bouwen en een merkgericht merk voor de wereldmarkt bouwen en ernaar streven naar het hoofdkwartier van de consument, eerst Store Duizenden, bouw 5 miljard niveaus, 3 miljard consumptie professionele platforms.

Op dit moment heeft Pudong aanzienlijke resultaten behaald in de agglomeratie en aantrekking van de eerste winkel in de consument. De verslaggever heeft geleerd dat Pudong de afgelopen drie jaar meer dan 300 eerste winkels heeft ge?ntroduceerd.

Wu Jun, adjunct-directeur van het commerci?le comité van Pudong New Area, heeft de eerste winkel van de wereld ge?ntroduceerd, 2 van de eerste winkel van Asia, 43 in China, 43, Pudong, inclusief het eerste internationale merk Theginza Royal Ginza, ChristianLouboutin Tingmei, Maisonmargiela Majira, enzovoort. Pudong lanceerde ook een groep consumentennieuwe landmarkprojecten, die werden bediend door bekende commerci?le onroerendgoedontwikkelaars en retailers in China, waaronder de tweede fase van Florence, La La Tuo, Sam Lid Flagship Store, Box MA X-leden Winkel (Gaotai )) The Boxed Paard Als een lokaal Retail Innovation Benchmark Company, zal de tweede X-ledenwinkel in Pudong ook genoegen nemen in het district Sanyin.

Van januari tot augustus Dit jaar realiseert Pudong New Area Trillion Yuan, een jaar-op-jaar groeipercentage; het realiseren van de totale detailhandel van sociale consumptiegoederen is 246,9 miljard yuan, een jaar-op-jaar groei%. Onder hen is de consumptie van auto’s en kledinggoederen van meer dan 40% en de online consumptie heeft 50% overschreden. Echter, Pudong Construction International Consumer Center, niet alleen om de binnenlandse consumptie te gedijen, maar ook om de goederen en diensten van de wereld te begeleiden en de nationale tij binnenlandse goederen te leiden, het "overdrachtstation" en "bridgehead" te worden.

Waigaoqiao Group Co., Ltd. is uitgerust met een professioneel displayhandelsplatform, zoals sieraden, cosmetica, landelijke grondstoffen, verbetert het serviceniveau, bouwen een professionele handelsdienstplatform-integratiezaal, gebouwd een wereldwijde consumptiegoederen Bonded Display Centre, Projectplan Afwerking .

(Editor: Yan Yuan, Han Qing) Delen Laat meer mensen zien.